Klubok Horvátországban

Horvátország nem bulihelyként ismert, de ez valószínűleg sokak számára megkönnyebbülést jelent. Mi azonban értékeljük, hogy néhányan érdeklődnek a bulikról, amikor nyaralni mennek, ezért megkerestük az ország legjobb szórakozóhelyeit.

Itt áttekinthető a legjobb horvát klubok listája:

Papaya

Zrce strand, Novalja, Pag-sziget
Talán a legismertebb szórakozóhely Horvátországban a Papaya, mely minden nyáron otthont ad egy igen élénk rendezvénysorozatnak, beleértve különböző fesztiválokat is, mint a Hideout Festival, Sonus és a Fresh Island Festival. A legnagyobb DJ-k közül zenélt már itt Fatboy Slim és Armin Van Buuren. A tengerparti klubban egyszerre körülbelül 5.000 ember bulizhat együtt kora hajnalig.
A DJ Mag által összeállított “Top 100 klub” listán a Papaya a 23. helyet szerezte meg.

Papaya

Aquarius

Zrce strand, Novalja, Pag-sziget
A népszerű zágrábi Aquarius club “kitelepített” tengerparti szórakozóhelye egész nyáron jobbnál jobb bulikkal várja a látogatókat. A zenéről alkalmanként ismert DJ-k gondoskodnak.

Aquarius

Santos Beach Club

Rab városa, Rab-sziget
A Santos Beach Club egy másik közkedvelt tengerparti klub. A lemezjátszók mögött nemzetközi és horvát DJ-k egyaránt fantasztikus zenék széles skálájával várják a szórakozni vágyókat. A nappal is nyitva lévő klub medencéje sokak számára csábító lehet.

Hacienda

Vodice
A Hacienda a horvát tengerpart egyik legrégebbi bulihelye, ahol összesen kétezren tombolhatnak egyszerre. A szabadtéri szórakozóhelyen helyi DJ és hírességek is zenélnek.

Hacienda

Club Veneranda

Hvar városa, Hvar-sziget
A klub múltja egy kicsit érdekesebb az átlagnál, hiszen korábban áthaladó tengerészek temploma, majd katonai erőd volt. Különböző részekből tevődik össze: egy szabadtéri mozi és egy elegáns étterem is a komplexum része. A szórakozóhely nemzetközi DJ-ket is csábít.

Culture Club Revelin

Dubrovnik
Horvátország éjszakai életének színhelyei között viszonylag újnak számít a klub, hiszen csak 2010 végén nyílt. Nincs sok hely, mely ennél látványosabb lenne, hiszen Dubrovnik óvárosának keleti szélén lévő XVI. századi Revelin-erődben található, de éjszakánként egy szokásos szórakozóhely jellemzői igazak rá.

Culture Club Revelin

East West Beach Club

Dubrovnik
Az East West Beach Club a Banje nyilvános strand fölött, az óváros falain kívül található. Az éjszakánként elegáns világpolgári klub étterem és bár része nappal népszerű törzshely.

East West Beach Club