A városközponttól 5 km-re helyezkedik el Ciovo-szigeten az Okrug strand, amely a legkedveltebb strand a Trogir-i Riviérán. Ezt a gyönyörű, két kilométer hosszú, kavicsos partszakaszú strandot Trogir „Copacabana”-jának is nevezik. A strand körül lévő bárok és éttermek legnagyobb része éjszaka is nyitva van, így a turisták hajnalig élvezhetik a tengerpartot.

A Pantan strand a várostól csak 1,5 km-re található, az 500 méteres partszakasza néhol apró kavicsos, sziklás, de homokos részek is vannak. A strand keleti részén pedig fenyő erdő van, így mindenki kiválaszthatja a számára megfelelő helyet a napozáshoz. A strandon bár is van, a „Mosquito”, ahol a nagy melegben elfogyaszthatunk egy jeges üdítőt. Az északi részen sétálgatva egy vízimalmot is megtekinthetnek a strandolók.

A Medena strand 3 km-re található a várostól, itt is nagy a nyüzsgés, mivel sokan jönnek ide a sokféle sportlehetőség miatt. A napfürdőzés után a parton fel lehet frissülni, mivel itt is sok étterem és kávézó várja a turistákat.

A Ciovo-sziget keleti oldalán, 12 km-re Trogirtól található a Kava strand. A strandra nem könnyű eljutni, mivel át kell menni Slatine falun, majd 4 km-t kell tovább haladni keleti irányba, a hosszú utat viszont megéri megtenni, mivel a kavicsos partszakaszú strand érintetlen természeti környezetben található, ahol a turisták nyugodtan pihenhetnek.

Aki nem szeretne a zsúfolt strandokon lubickolni, az ellátogathat valamelyik kis rejtett öbölhöz, ahol zavartalanul napfürdőzhet és élvezheti a nyugalmat.